Arbetsmarknad@saks.gu.se

Information till utställare inför ALARM 2021

Arbetsmarknadsmässan för studenter av stundeter

Vi förstår att omställningen till en digital mässa väcker en hel del frågor hos våra utställare. Denna film är ämnad till för att sammanfatta våra mässplaner och demonstrera vår plattform för alla utställare samt ge exempel på hur ni kan tillämpa er av de olika funktionerna som finns för att skapa en så bra och lockande monter som möjligt.

Länk till templat för css-koder: https://www.w3schools.com/w3css/w3css_templates.asp

Den virtuella montern

Det är detta studenterna kommer att se från ditt företag när de kommer in i sidan.

Informationen som läggs in under “Read more” ska vara en beskrivning av utställaren. Ju mer information som finns desto mer attraktiv kommer montern att bli. Här finns även möjlighet att lägga in koder för att få en unik design på “read more”-sektionen i montern. Då kan man även lägga in knappar som leder vidare till andra länkar.

Ett tips är att använda färdiga css-templat från https://www.w3schools.com/w3css/w3css_templates.asp för att anpassa denna del av sin monter. Vill man så finns möjligheten att skapa en egen kod men detta är inget som förväntas av våra utställare.

En fördel med att använda koder för att anpassa sin sida är att man kan lägga in knappar som leder till andra länkar, t.ex. en doodle-länk för bokning av kontaktsamtal.

Kontaktsamtal

Kontaktsamtalen kommer också att ske digitalt via zoom (vi erbjuder länken) eller annan mötesplattform. Studenterna laddar upp sitt cv direkt i hemsidan och vi skickar dessa vidare till er. Ni kan sedan kontakta studenterna självs för mötesbokning. Ett annat alternativ är att nyttja först-till-kvarn-principen. Då delar ni med er av de önskade tiderna som ni vill hålla kontaktsamtal via exempelvis doodle och låter studenterna boka in sig själva.